
Špaldové sušenky made in region z Ennea

Až se vás jednou někdo zeptá, proč se nám na Jesenicku tak dobře žije, klidně to popište na příběhu špaldových sušenek od Ennea Café & Shop.
Křupavá srdíčka jsou plné másla a belgické čokolády, ale hlavně tedy ze špaldové mouky ze staroměstského Probio. A teď – baleny jsou v krabičce z recyklovaného papíru, kterou tisknou v Reptisku. O její grafiku se postaral jesenický výtvarník Filip Raif. Sušenky samozřejmě dostanete přímo v kavárně i Ennea obchůdku, ale vložit do virtuálního košíku je můžete na Ennea e-shopu. Ten pro Eleni s Petrem pro změnu vyrobil Pavel Ovesný z Kobylé.
Ono se řekne – jedny malé sušenky, ale kolik se dá do nich zapojit aktérů, co? Kéž takhle vzorová regionální spolupráce poslouží jako inspirace dalším místním podnikavcům.
Kamil Kavka
Foto (zdroj): Ennea Café & Shop


Chystejte recepty, v Supíkovicích rostou jahody pro samosběr

Studentka Markéta Kouřilová se STOMIXEM ukazují, jak může vypadat praxe

Forbes: Fenix s Plastkonem opět mezi TOP rodinnými podniky

Schrothovy lázně zabodovaly! Získaly ocenění za rekonstrukci Slezského domu
